WENSKAARTEN

Als u een wenskaart wilt kopen voor een verjaardag, bruiloft of jubileum dan is het fijn als er een ruim assortiment aanwezig is zodat u een passende kaart kunt vinden. Inktland Wijchen heeft de grootste collectie aan wenskaarten van Wijchen!

Hallmark
Zo kunt u in de winkel terecht voor echte Hallmark kaarten. De Hallmark collectie heeft altijd wel een kaart die u aanspreekt. Of u nou een kaart zoekt voor een verjaardag, geboorte, 25-jarig huwelijksfeest of een bemoediging, Hallmark heeft het te bieden. Hallmark voorziet ons ook van agenda’s en verjaardagskalenders.

Animal greetings
Naast de bekende Hallmark kaarten kunt u ook kiezen voor een kaart uit de Animal greetings collectie. Deze kaarten staan in het teken van dieren en bevatten leuke uitspraken. Wilt u een kaart kopen voor iemand die veel met dieren heeft, dan is een kaart van Animal greetings een goed idee.

Depesche
Naast de kaarten van Animal greetings en Hallmark zijn ook de bekende Depesche kaarten aanwezig bij Inktland. Deze kaarten bestaan al vele jaren en zijn wereldwijd bekend. U kunt het zo gek niet bedenken of het type kaart is aanwezig. Zo kunt u kaarten krijgen met muziek, 3D effecten, handgemaakte kaarten of kaarten met zilver en goud. Eigenlijk is er voor elke gelegenheid wel een kaart van Depesche te vinden.

Ook niet te vergeten is ons cadeaupapier en de cadeau verpakkingen.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel om zelf te ervaren hoe mooi onze wenskaarten collectie is. Naast onze ruime collectie hanteren wij ook een scherpe prijs. Kom daarom vandaag nog langs in onze winkel in Wijchen en zoek een mooie wenskaart uit!