TABAK

Als u tabak wilt kopen kunt u een bezoek brengen aan Inktland Wijchen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan tabak bij ons kopen. Het assortiment is ruim en er zijn diverse tabak gerelateerde producten verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor pijptabak, shag en sigaren. Als u shag koopt dan kunt u kiezen tussen verschillende soorten, zo kunt u halfzware shag kopen of zware shag bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook nog de classic en stevige varianten.

Naast de zojuist genoemde producten kunt u ook voor de bekende sigaretten bij ons terecht. Sigaretten zijn de meest bekende en ook meest geconsumeerde tabak momenteel. Er zijn enorm veel sigarettenmerken opgenomen in ons assortiment. De minder bekende snuiftabak zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Sigaretten
Iedereen kent het merk Marlboro, maar er zijn vele andere merken op de markt. Zo kunt u naast Marlboro ook kiezen voor merken als L&M, Caballero, Kent en West. Inktland Wijchen heeft verschillende merken in het assortiment zitten. U kunt dus het merk kopen dat u het lekkerst vindt roken. Naast het merk kunt u ook zelf bepalen hoeveel sigaretten u koopt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één pakje van 10 stuks, maar u kunt ook direct groot inslaan en 10 x 22 stuks kopen. Er zijn nu zelfs al verpakkingen met 38 sigaretten.