ROOKARTIKELEN / BENODIGDHEDEN

Zoals u wellicht wist kunt u diverse soorten tabak verkrijgen bij Inktland in Wijchen. Naast tabak kunt u ook bij ons terecht voor rookartikelen en benodigdheden. Met een pakje sigaretten bent u er namelijk nog niet, u heeft altijd een aantal benodigdheden nodig.

Aanstekers
Een van de meest gebruikte benodigdheden die gebruikt worden bij het roken zijn aanstekers. Om te kunnen roken moet de sigaret of sigaar aangestoken worden. In de winkel kunt u terecht voor een groot assortiment als het gaat om aanstekers wij hebben o.a. Bic en Clipper aanstekers. De meeste zijn hervulbaar met gas. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke kleur aansteker bij u past, de aanstekers worden namelijk in verschillende kleuren verkocht. Wij hebben meerdere speciale aanstekers in huis zoals Zippo, Ronson etc. Voor Zippo hebben we alle toebehoren zoals vuursteentjes en benzine op voorraad. Inktland Wijchen heeft ook verschillende asbakken in haar collectie opgenomen.

Zelf sigaretten maken
Zelf sigaretten maken is erg van deze tijd. Bij ons kun je ook terecht voor zeer veel verschillende soorten hulzen zoals de mentol, click en ook met een print. Uiteraard heb je de keuze uit veel verschillende doosjes waar u uw sigaretten netjes in kunt opbergen. Naast doosjes die speciaal voor sigaretten zijn bedoelt kunt u ook doosjes verkrijgen om uw vloei in op te bergen. Wij hebben ook veel keuze in vloei en speciale vloei.

E-sigaret
Elektronische sigaret in verschillende uitvoeringen en te vullen met tabakssmaken maar ook met methol of fruitsmaken. Deze zijn met of zonder nicotine.