POSTNL

Voor PostNL gerelateerde zaken kunt u terecht bij Inktland in Wijchen. Zo kunt u het verzenden van brieven door ons laten verzorgen. Ook verzend materiaal kunt u vinden in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen verzendenveloppen en luchtkussenfolie. Uw brieven en producten worden op deze manier veilig en zonder schade verzonden. Wij kunnen uiteraard voor u controleren wat het gewicht is van uw post en wanneer deze voldoende gefrankeerd is.

Cadeaukaarten
In het assortiment kunt u een groot aantal cadeaukaarten terug vinden. U kunt hierbij denken aan bioscoop-, sauna- of dinerbonnen. Uiteraard kunt u ook cadeaukaarten kopen voor bekende winkelketens zoals de V&D en Hema maar ook kunt u bij ons terecht voor de Fashioncheque of een VVV cadeaubon. Bezoek gerust onze winkel om te ontdekken welke leuke cadeaukaarten wij nog meer in ons assortiment hebben.

Beltegoed
Als u graag uw beltegoed wilt opwaarderen dan kunt u bij Inktland Wijchen terecht voor beltegoed kaarten en databundels. Wij zorgen ervoor dat onze beltegoed kaarten op voorraad zijn zodat u altijd kunt blijven bellen. U kunt zelf bepalen met welk bedrag u uw beltegoed wilt opwaarderen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 10, 20 of 50 euro.

Verkoop zegels
Naast cadeaukaarten en beltegoed kunt u ook postzegels kopen in verschillende hoeveelheden en waarden. Zo kunt u terecht in de winkel voor postzegels met waarde 1, voor brieven tot 20 gram, maar ook voor postzegels met waarde 2, voor brieven van 20 – 50 gram. Op die manier kunt u al uw kaarten verzenden, zowel dagelijkse post als rouwpost.

Wilt u de tarieven van PostNL bekijken? Kijk dan hier.

Wilt u zien waar uw pakket op dit moment is via Track & Trace? Kijk dan hier.