Over ons

Home » Over ons


Inktland Wijchen bestaat inmiddels al 10 jaar. We zijn groot geworden door de verkoop van originele inkt en compatibles, dit verkochten we destijds in winkelcentrum het Achterom. Tegenwoordig verkopen we echter nog veel meer dan alleen inkt. We zijn een winkel met een groot en divers assortiment en zijn uitgegroeid naar een groter pand op de Lepelaarstraat 2a te Wijchen. Naast inkt kunt u honderden andere producten in onze winkel vinden. Van kantoorartikelen tot tabak en van wenskaarten tot krasloten.

Kantoorartikelen
Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei kantoorartikelen waaronder bureautoebehoren en digitale opslag media.

PostNL
Een andere belangrijke dienst die wij bieden zijn de PostNL gerelateerde zaken. Zo kunt u bij ons postzegels kopen en brieven versturen.

Wenskaarten & gifts
Als u op zoek bent naar een leuke wenskaart of cadeau artikel dan kunt u uw hart ophalen bij Inktland Wijchen. Wenskaarten vindt u in allerlei soorten en maten bij ons, daarnaast kunt u ook cadeaukaarten kopen.

Hobbyartikelen
Als u van knutselen houdt dan is Inktland de ideale plek om knutselspullen aan te schaffen. Zo kunt u voor kinderen hobby klei of vingerverf kopen.

Rookwaren & kansspelen
Als u de leeftijd van 18 bent gepasseerd dan kunt u meedoen aan kansspelen zoals Miljoenjacht of de Lotto. Daarnaast kunt u diverse rookwaren kopen in de winkel, waaronder sigaretten en tabak.

Uiteraard kunt u nog veel meer artikelen bij ons vinden in de winkel. Ontdek ons ruimte assortiment tijdens uw bezoek aan onze winkel. Wij verwelkomen u graag aan de Lepelaarstraat 2a in Wijchen!

 

Comments are closed.