MoneyGram

 

Wilt u op een eenvoudige en veilige manier geld verzenden naar het buitenland? Inktland Wijchen biedt u deze service! Geld verzenden via MoneyGram kent een aantal grote voordelen. Het grootste voordeel is de snelheid waarmee het geld arriveert op de locatie, binnen 10 minuten komt het geld aan bij de ontvanger. Daarnaast is MoneyGram erg betrouwbaar, u krijgt te horen hoeveel geld de ontvanger ontvangt en in welk valuta dit is. Daarnaast heeft u geen bank rekening nodig om gebruik te kunnen maken van deze service.

Hoe werkt MoneyGram?
Allereerst brengt u een bezoek aan Inktland Wijchen, daar kunt u het transactieformulier invullen. Het is belangrijk dat u ook een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Dit kan een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs zijn. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt verzenden, met een maximum van 2.000 euro. Als u het bedrag heeft bepaald kunt u de betaling plaatsen. U kunt het geld contact betalen of gebruik maken van PIN. Na het verzenden kunt u contact leggen met de ontvanger en het referentie nummer doorgeven. De ontvanger kan vervolgens binnen 10 minuten over het geld beschikken. MoneyGram is dus een ideale manier om geld te versturen naar het buitenland. U kunt al gebruik maken van deze service voor slechts 3,90 euro. Informeer bij Inktland Wijchen naar de exacte kosten voor het gebruik van MoneyGram of klik hier.

Ontdek het gemak van MoneyGram
Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van MoneyGram, komt dan gerust eens langs bij Inktland in Wijchen en ontdek het gemak van deze betrouwbare service.