KANSSPELEN

 

Als u van kansspelen houdt dan kunt u kiezen uit heel veel verschillende spelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Staatsloterij, het Miljoenenspel of de Lotto? Bent u echter iemand die meer van krasloten houdt, dan is dat ook geen enkel probleem, ook deze kunt u kopen. Het voordeel van krasloten is de snelheid, u ziet direct na het krassen of u een prijs gewonnen heeft en wat de hoogte is van de prijs. Heeft u geen zin om te wachten op een trekking dan kunt u dus het beste een kraslot kopen. Het kopen van deze loten doet u eenvoudig en snel bij Inktland Wijchen.

Staatsloterij
Naast de maandelijkse trekking zijn er meerdere speciale trekkingen zoals de koningsdagtrekking, oudejaarstrekking en de gelukstrekking waar onder andere 100x 100.000 euro verdeeld wordt.

Miljoenenspel
Bent u al bekend met het Miljoenenspel? Elke zaterdag is er een trekking van het Miljoenenspel, al vanaf 5 euro kunt u meespelen. U dient ook aan te geven met welke letter u wilt meespelen. Kom langs in onze winkel in Wijchen en ervaar zelf hoe leuk het is om mee te spelen met het Miljoenenspel.

Lucky Day
Is het uw Lucky Day? Het spel kunt u eenvoudig meespelen door zelf 1 tot 10 nummers uit te kiezen uit 80 getallen. Het voordeel van dit spel is dat er elke dag om 18.00 uur een trekking is, elke dag prijs dus!

Lotto
Door deel te nemen aan de lotto steun je ook de sport.

Eurojackpot
Voor maar 2 euro speel je al mee en heb je kans op hoge prijzen.

Krasloten
Wij hebben een ruim assortiment aan krasloten. Al vanaf 1 euro tot 10 euro maak je direct kans op gratis loten of grote prijzen. Ze zijn ook leuk om cadeau te geven.