INKT

inkt-vb

 

Inktland Wijchen is de specialist op het gebied van inkt voor uw printer. U kunt voor vrijwel elke printer een inkt cartridge kopen. U kunt een keuze maken tussen originele inkt of compatibles. Daarnaast heeft u ook nog de optie om uw cartridge te laten hervullen, de zogenaamde refill service.

logos inktOrignele inkt
Er zijn tegenwoordig honderden verschillende soorten printers met allerlei type cartridges. Inktland Wijchen is gespecialiseerd in originele inkt en heeft voor elk type printer een cartridge. Daarbij zijn ook de cartridges voor oudere printers verkrijgbaar.

Compatibles
Ook voor compatibles bent u bij Inktland Wijchen aan het goede adres. Naast de vele originele cartridges kunt u ook kiezen voor een compatibles. De prijs van compatibles ligt scherper in de markt in vergelijking tot originele cartridges. U kunt dus veel geld besparen door te kiezen voor een goede compatible inkt cartridge. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste compatible cartridge welke geschikt is voor uw printer.

Refill service
Naast originele inkt en compatibles kunt u bij Inktland Wijchen gebruik maken van een andere service, namelijk de refill service. Hierbij wordt uw lege cartridge opnieuw gevuld met inkt. Zo hoeft u niet telkens een nieuwe cartridge te kopen. Het hergebruiken van uw huidige cartridge is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook nog eens goed voor het milieu. Bij Inktland Wijchen kunt u vrijwel elke cartridge laten hervullen. Laat u informeren door één van onze medewerkers als u vragen heeft over de refill service.