HOBBY ARTIKELEN

Vindt u het leuk om te knutselen? Inktland Wijchen heeft op dit gebied enorm veel te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld hobby klei voor kids kopen. Kinderen vinden het heerlijk om zelf te spelen met klei. Daarnaast kan het spelen met hobby klei ook enorm leerzaam zijn. Als u uw kinderen helpt tijdens het kleien kunt u uitleg geven over hetgeen u heeft gemaakt.

Kleuren
Naast klei kunt u bij Inktland ook stiften en kleurpotloden kopen. Kinderen vinden het vaak ook geweldig om een kleurplaat in te kleuren met verschillende soorten kleuren. Inktland kent een ruim assortiment als het gaat om kleurpotloden en stiften, u hoeft dus niet bang te zijn dat een bepaalde kleur niet verkrijgbaar is.

Vingerverf
Zodra uw kind de leeftijd van 2 jaar bereikt heeft kunt u ook aan de slag met vingerverf. Deze verf kunt u in verschillende potjes kopen, elk potje met een eigen kleur. Het voordeel van de vingerverf is dat deze geen gevaarlijke stoffen bevat en dat eventuele vlekken eenvoudig uitwasbaar zijn. Een kleurplaat in combinatie met een potje vingerverf kan voor een kind al genoeg zijn om zich uren mee te vermaken. Heeft uw kind nog nooit met vingerverf gewerkt, ontdek dan samen met uw kind de voordelen van dit product.

Knutselen
Naast de artikelen die wij net genoemd hebben kunt u bij Inktland ook terecht voor lijm en foto karton. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze winkel. Onze hobby artikelen kunnen u en uw kinderen uren knutselplezier bezorgen.