GIFTS

Bent u op zoek naar leuke gifts? Bij ons kunt u altijd eens een kijkje komen nemen. Wij hebben namelijk leuke gifts voor iedere gelegenheid.

Kaarsen

Wellicht heeft u weleens gehoord van Bolsius kaarsen. Eigenlijk zijn dit de beste kaarsen die momenteel te verkrijgen zijn. De kaarsen van Bolsius zijn bekend om de lange brandduur. Naast de lange brandduur komt er ook geen zwarte roet vrij en zijn er geen walmen in de vlammen. De collectie van Bolsius is enorm groot, ze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Ook bij Inktland Wijchen zijn deze prachtige kaarsen te verkrijgen.

Vazen
Naast kaarsen kunt u ook voor vazen terecht bij Inktland. Bekijk de collectie van prachtige vazen die een boeket een extra mooie uitstraling geven. U vindt in de collectie prachtige vazen die geplaatst kunnen worden op een eettafel, salontafel of bijzettafel. Net als kaarsen zijn ook vazen in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kom gerust langs in onze winkel om de collectie te bekijken en te ontdekken welke vaas het beste past bij de inrichting en de kleuren in uw woning.

Buiten de kaarsen en vazen om hebben we veel meer leuke gifts, kom eens een kijkje nemen in de winkel!