FEESTARTIKELEN

Of het nou gaat om leuke ballonnen, slingers, hoeden of artikelen ter gelegenheid van een 50e verjaardag, Inktland Wijchen heeft al deze feestartikelen in huis. Alleen al op het gebied van slingers heeft u een ruime keus, u bepaalt zelf welke slingers bij de gelegenheid passen. Kies bijvoorbeeld voor de effen kleur slingers, of voor slingers bedrukt met leeftijd. Bedrukking met leeftijd is er voor alle leeftijden, van 0 – 100 jaar!

Abraham en Sarah
De leeftijd van 50 jaar bereiken is altijd een bijzonder moment. Wilt u uw partner, familielid of kennis verassen, kies dan voor een leuke slingers. Met deze artikelen kunt u de zowel de buiten- als binnenzijde van uw woning bekleden.
Daarnaast kunt u ook leuke kaarsjes voor op de taart vinden. Hiermee maakt u het 50 jarig verjaardagsfeest uniek en bijzonder.

Geboorte
Het bereiken van de leeftijd van 50 jaar is natuurlijk erg bijzonder, maar ook de geboorte van een baby is uniek. Versier uw woonkamer met leuke vlaggetjes zodat uw kraambezoek kan genieten van unieke versieringen. Bent u van plan om een taart aan te snijden voor het kraambezoek dan kunt u deze leuk versieren met speciale geboorte attributen, zoals bijvoorbeeld kaarsjes.

Een mooi aangekleed feest
Kom gerust langs in onze winkel en ontdek wat er allemaal is op het gebied van feestartikelen. Wij wensen u een mooi aangekleed feest toe!